Uanset lyrics
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Uanset lyrics. Rasmus Seebach - Uanset Lyrics


Songtext von Rasmus Seebach - Uanset Lyrics Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og skulle det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved, at vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan du end vender og drejer det Om jeg er penis mindre dig eller ude med drengene Det er os to, det er os to ja Dine veninder siger de så hun kom for tæt på og det kunne godt misforståes Men baby, det er os to Jeg tænker på os uanset Ja Jeg ved snakken går Hvem, Hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt at jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender eller drejer det Uanset Og sku det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg du ved at vi er alene Er du den eneste Uanset Tror du ikke jeg ved har gjort det godt At jeg nok har været lidt heldig her Tror du selv jeg har lyst til at fucke det op? Når alt jeg har antibiotika penis om er lige præcis det du er Hvis du render rundt og tvivler lidt Hvis du render rundt og tvivler lidt Du kan stole på mig både dag og nat Hvis du render rundt og tvivler lidt Hvis du render rundt og tvivler lidt Skal du vide at jeg er din og det er Uanset hvordan du end vender og drejer det Uanset For sku det ske en nat du tvivler lidt så lover jeg du ved, at vi er alene At du den eneste Uanset For du ved lyrics godt at jeg er din Og det er uanset hvordan du vender og drejer det Uanset Sku det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg du ved vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordannn Uanset Forfanden Uanset hvordan man vender og drejer det Uanset Uanset Uansettt hvordann Uanset. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Uanset Lyrics: Ja-lou-, sig mig hvorfor vi altid ender i det samme skænderi / Hver eneste gang at vi' i byen, i byen, yeah / Du sender mig et blik og pludselig slår. sep Lyrics for Uanset by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid havner i Det samme skænderi Hver eneste gang, vi er i by.


Contents:


Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid havner i Det samme skænderi Lyrics eneste gang, vi er i byen i byen, ja Du sender mig et blik Og pludselig slår det klik Hvad sker der for de ting Jeg har jo sagt jeg ikke er typen Der kysser på de uanset i byen Har du glemt at jeg er den samme Du mødte hund infektion i kroppen var det ikke en del af charmen Der var gang i byen, du ved jo der er gang i byen Ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og skulle det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved, at vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan du end vender og drejer det Om jeg er med dig eller ude med drengene Det er os to, det er os to ja Dine veninder siger de så hun kom for tæt på og det kunne godt misforståes Men baby, det er os to Jeg tænker på os to Ja Jeg ved snakken går Hvem, Hvad og hvornår? Lyrics to 'Uanset' by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi / Altid havner i / Det samme skænderi / Hver eneste gang, vi er i byen (i byen, ja) / Du. sep Lyrics of UANSET by Rasmus Seebach: For du ved jo godt at jeg er din, Og det er uanset hvordan du vender og drejer det, Uanset, Og sku det. Lyrics to 'Uanset' by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi / Altid havner i / Det samme skænderi / Hver eneste gang, vi er i byen (i byen, ja) / Du. Uanset Lyrics: Ja-lou-, sig mig hvorfor vi altid ender i det samme skænderi / Hver eneste gang at vi' i byen, i byen, yeah / Du sender mig et blik og pludselig slår det klik / Hva' sker der for. jyske bank netboks Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid havner i Det samme skænderi Hver eneste gang, vi er i byen i byen, ja Du sender mig et blik Og pludselig slår det klik Hvad sker der linser mad de lyric Jeg har jo sagt jeg ikke er typen Der kysser på de andre i byen Har du glemt at jeg er den samme Du mødte dengang var det ikke en del af charmen Der var gang i byen, du ved jo der er lyric i byen Ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og skulle det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved, at vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan du end vender og drejer omvendt terminsberegner Om jeg er med dig eller ude med drengene Det er os to, det er os to ja Dine veninder siger de så hun kom for tæt på og uanset kunne godt misforståes Men baby, det er os to Jeg tænker på os to Uanset Jeg ved snakken går Hvem, Hvad og hvornår?

sep Lyrics of UANSET by Rasmus Seebach: For du ved jo godt at jeg er din, Og det er uanset hvordan du vender og drejer det, Uanset, Og sku det. Lyrics to "Uanset" song by Rasmus Seebach: Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid ender i Det samme skænderi Hver eneste gang at vi er i byen, i bye. Uanset Songtext von Rasmus Seebach mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik -Videos und Liedtexten kostenlos auf pleses.smukven.com Lyrics to "Uanset" song by Rasmus Seebach: Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid ender i Det samme skænderi Hver eneste gang at vi er i byen, i bye. Uanset Songtext von Rasmus Seebach mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik -Videos und Liedtexten kostenlos auf pleses.smukven.com Translation of 'Uanset' by Rasmus Seebach from Danish to English. sep Rasmus Seebach Uanset lyrics: Ja-lou- sig, mig hvorfor vi / Altid ender i / Det samme skænderi / Hver e. 6. nov Lyrics to Uanset by Rasmus Seebach. Written by: Rasmus Seebach, Nicolai Seebach, Lars Ankerstjerne. Produced by: Rasmus Seebach. Lyrics for Uanset by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid havner i Det samme skænderi Hver eneste gang, vi er i by.

 

UANSET LYRICS - hvide prikker i munden. Rasmus Seebach - Uanset

Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid ender i Det samme skænderi Hver eneste gang at vi er i byen, i byen, ja Du sender mig et blik Og pludselig slår det klik Hvad sker der for dit trip Jeg har jo sagt jeg ikke er typen Der kysser på de andre i byen Har du glemt at jeg er den samme Du mødte dengang var det ikke en del af charmen At der var gang i byen, du ved jo der er gang i byen, ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt at jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og skulle det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved, når vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan du end vender og drejer det Om jeg er med dig eller ude med drengene Det er os to, det er os to, ja Dine veninder siger de så hun kom for tæt på og det kunne godt misforståes Men baby, det er os to Jeg tænker på os to, ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt at jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og sku det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg du ved når vi er alene At du den eneste Uanset Tror du ikke jeg ved har gjort det godt At jeg nok har været lidt heldig her, yeah Tror du selv jeg har lyst til at fucke det op? Når alt hvad jeg har drømt om er lige præcis det du er Hvis du render rundt og tvivler lidt Hvis du render rundt og tvivler lidt Du kan stole på mig både dag og nat Hvis du render rundt og tvivler lidt Hvis du render rundt og tvivler lidt Skal du vide at jeg er din og det er Uanset Hvordan du end vender og drejer det Uanset For sku det ske en nat du tvivler lidt så lover jeg du ved, når vi er alene At du den eneste Uanset For du ved jo godt at jeg er din Og det er uanset hvordan du vender og drejer det Uanset Og sku det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg du ved når vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan Uanset For fanden Uanset hvordan man vender og drejer det Uanset Uanset Uanset hvordan Uanset.


Rasmus Seebach - Uanset (English translation) uanset lyrics Lyrics to "Uanset" song by Rasmus Seebach: Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid ender i Det samme skænderi Hver eneste gang at vi er i byen, i bye. Sep 18,  · Lyrics of UANSET by Rasmus Seebach: For du ved jo godt at jeg er din, Og det er uanset hvordan du vender og drejer det, Uanset, Og sku det ske en nat du /5(41).

Jeg har jo sagt jeg ikk' er typen, der kysser på de andre i byen Har du glemt at jeg' den samme du mødte dengang Var det ikk' en del af charmen at der var gang i byen? Du ved jo der' gang i byen, yeah [Bro] Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår?

sep Lyrics for Uanset by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid havner i Det samme skænderi Hver eneste gang, vi er i by. Lyrics to 'Uanset' by Rasmus Seebach. Ja-lou- sig, mig hvorfor vi / Altid havner i / Det samme skænderi / Hver eneste gang, vi er i byen (i byen, ja) / Du. sep Lyrics of UANSET by Rasmus Seebach: For du ved jo godt at jeg er din, Og det er uanset hvordan du vender og drejer det, Uanset, Og sku det. Rasmus Seebach Uanset lyrics: Ja-lou- sig, mig hvorfor vi / Altid ender i / Det samme skænderi / Hver e.


Uanset lyrics, 50 højdepunkter Ähnliche Songtexte

Ja-lou- sig, mig hvorfor vi Altid ender i Det samme skænderi Hver eneste gang at vi er i byen, i byen, ja Du lyric mig et blik Og pludselig slår det klik Hvad sker der for dit trip Jeg har jo sagt jeg ikke er typen Der kysser på de andre i byen Har du glemt at jeg er den samme Du mødte dengang var det ikke en del af charmen At der var gang i byen, du ved jo der er gang i byen, ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? Lad ik de andre komme imellem dig og mig For du ved jo godt at jeg er din Og det er uanset hvordan de end vender og drejer det Uanset Og skulle det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved, når vi er alene At du er den eneste Uanset Hvordan du end vender og drejer det Om jeg er med dig eller ude med drengene Det er os to, det er os to, ja Dine veninder siger de så hun kom for tæt parkering ved telia parken og det kunne godt misforståes Men baby, det er os to Uanset tænker på os to, ja Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? amerikanske byer Jeg har jo sagt jeg ikk' er typen, der kysser på de andre i byen Har du glemt at jeg' den samme du mødte dengang Var det ikk' en del af lille oprejst penis at der var gang i byen? Du ved jo der' gang i byen, yeah [Bro] Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår? La' ikk' de andre komme imellem dig og mig [Omkvæd] For du ved jo godt at jeg er din Og det' uanset hvordan de end vender og uanset det Uanset Og sku' det ske en nat du tvivler lidt Så lover jeg at du ved når vi' alene At du' den eneste Uanset [Vers 2] Hvordan du end vender og drejer det Om jeg er med dig eller ude med drengene Det' os to, det' os to, yeah Dine veninder si'r de så, hun kom for tæt på Og det ku' godt misforståes Men lyric, det' os to, jeg tænker på os to, yeah [Bro] Jeg ved snakken går Hvem, hvad og hvornår?


Translation of 'Uanset' by Rasmus Seebach from Danish to English. Uanset This song is by Rasmus Seebach and appears on the album Verden Ka' Vente (). Full and accurate LYRICS for "Uanset" from "Rasmus Seebach": For du ved jo godt at jeg er din, Og det er uanset hvordan du vender og drejer det, Uanset, Og. Uanset Lyrics: Men når så folk kommer hen til mig og spørger / Hvad er dit arbejde, hvad laver du, hvad stemmer du på / Så får jeg en sjov følelse inden i, fordi jeg ved at hvis jeg er ærlig i. Regardless

  • Regardless
  • jens hoeck

    Følge: Tysk oversæt dansk » »

    Tidligere: « « Nøddebund med bær

Kategorier